automatische heftafel

edmolift


Edmolift is een heftafel die gebruikt wordt om iets op te tillen of neer te laten. Hij wordt bediend met een hand-afstandsbediening. De heftafel is gemaakt van stevig metaal en heeft een draagvermogen tot 1.000 pond. Hij kan gebruikt worden om van alles op te tillen of neer te laten, van meubels tot zware machines. Edmolift is een prima manier om zware voorwerpen veilig en gemakkelijk te verplaatsen.



schaarheftafels


Schaarliften zijn mobiele heftafels die gebruikt worden om materiaal van het ene niveau naar het andere te verplaatsen. Ze worden vaak gebruikt bij fabricage en assemblage, en ook in de voedsel- en drankindustrie. Schaarliften kunnen met de hand of met een afstandsbediening bediend worden, en ze kunnen door elektriciteit, hydrauliek, of pneumatiek aangedreven worden. De meest voorkomende soort schaarlift is de platformlift, die een platform heeft dat door een hydraulisch of pneumatisch mechanisme wordt opgeheven of neergelaten.Platformliften kunnen gebruikt worden om materialen, mensen, of beide te verplaatsen. De meeste schaarliften hebben een draagvermogen van 1.000-1.500 lbs. en een hefhoogte van 20-30 voet.



tafel lift


Als je een tafel zoekt die je inrichting echt naar nieuwe hoogten kan brengen, dan heb je een pallet heftafel nodig. Dit unieke meubel is ontworpen om pallets op te tillen, waardoor het de perfecte manier is om je ruimte wat verticale belangstelling te geven. Of je hem nu gebruikt om planten of kunst op uit te stallen, de pallet heftafel maakt zeker een statement. En dankzij het hydraulische mechanisme kun je de tafel gemakkelijk naar wens optillen en laten zakken. Dus ga je gang en til je inrichting naar nieuwe hoogten met een pallet heftafel.



lift tafel


Als je een meubelstuk zoekt dat zeker een gesprek op gang brengt, kijk dan niet verder dan de lifttafel. Deze unieke tafel is ontworpen om op een werkende lift te lijken, compleet met knoppen en een schuifdeur. Of je hem nu gebruikt om je huis of kantoor mee in te richten, de lifttafel is zeker een gespreksstarter. En als je je zorgen maakt dat mensen in de lift vast komen te zitten, maak je geen zorgen - de deur is strikt ter decoratie. Dus als je een tafel zoekt die zowel uniek als stijlvol is, kijk dan zeker eens naar de lifttafel.






Meer informatie bekijk je

bij deze site

heftafel


een elektrische schaarheftafel is een aanwinst voor elk huis. Hij is perfect om zware voorwerpen op te tillen, zoals meubels of apparaten. Hij is ook geweldig om hoge plaatsen te bereiken. De elektrische schaarheftafel is heel gemakkelijk te gebruiken. Zet het voorwerp gewoon op het platform en druk op de omhoog knop. De elektrische schaarheftafel doet de rest. Hij is ook heel veilig in gebruik. Er zijn geen scherpe randen en het platform is goed bekleed. De elektrische schaarheftafel is een prima investering voor elk huis.



edmolift


Als je een zware heftafel zoekt, kun je met edmolift niet verkeerd gaan. Onze tafels zijn gebouwd om lang mee te gaan, en kunnen zware lasten met gemak aan. Bovendien kun je door ons unieke ontwerp de tafel precies plaatsen waar je hem nodig hebt, zodat je gemakkelijk bij je zware voorwerpen kunt. Of je nu zware meubels of machines opheft, edmolift heeft de perfecte heftafel voor jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten!



laagbouw heftafel


Als je een lage heftafel zoekt, is de manutan de perfecte keuze. Met een hefvermogen tot 300 kg is hij ideaal om zware lasten tussen verschillende verdiepingen te vervoeren. En dankzij zijn compacte vormgeving neemt hij heel weinig ruimte in, zodat hij perfect is voor gebruik in kleinere ruimten. Bovendien heeft de manutan een ingebouwde veiligheidsstop, zodat je er zeker van bent dat je goederen altijd veilig zijn. Dus waarom zou je hem niet eens proberen? Je zult niet teleurgesteld zijn.



hymo heftafels


automatische heftafel Als je ooit ondervonden hebt dat je moeite hebt om iets zwaars op te tillen, dan ken je het belang van een goed hefwerktuig. En als je ooit geprobeerd hebt iets op te tillen met een traditioneel handmatig hefapparaat, dan weet je hoe frustrerend dat kan zijn. Daarom zijn we blij dat we de automatische heftafel kunnen introduceren! Dit wonder van techniek is ontworpen om licht werk te maken van zwaar tillen, zodat je de klus met gemak kunt klaren. Leg je last op de tafel, druk op een knop, en kijk toe hoe de tafel al het werk voor je doet. Geen geworstel meer, geen rugpijn, en geen tijdverspilling. Dus waarom wachten? Koop vandaag nog een automatische heftafel!