Vibrator

Vibrator kopen bij online sexshop SexshopCity.nl

De vibrator bestaat al sinds 1734. Pas in de jaren ‘70 werd het bij het grote publiek bekend en is vandaag de dag nog steeds ontzettend populair. Het taboe rondom vibrators en andere seksspeeltjes is er wel zo’n beetje af en liggen er bij de meeste mensen wel vibrators of ander seksspeeltjes in hun nachtkastjes. De vibrator is niet alleen voor singles voor juist ook voor stelletjes. Tegenwoordig bestaan er ook vibrators specifiek gericht op mannen. De vibrators anno nu zijn ook voorzien van diverse functies en standen zoals stoten, duwen, zuigen) en zijn te verkrijgen in allerlei soorten kleuren en vormen.


Vibrators voor vrouwen

De meest bekende vibrators voor vrouwen zijn G-spot vibrators, welke speciaal gemaakt zijn om makkelijk te G-spot te bereiken, en de Tarzan vibrators (ook wel rabbit vibrators genoemd). Daarnaast zijn er nog tal van vibrators in verschillende materialen verkrijgbaar zoals glazen vibrators en aluminium vibrators. Ook de lengtes verschillen aanzienlijk van elkaar. Zo kan je kiezen uit mini vibrators (die gemakkelijk zijn mee te nemen) tot aan XXL vibrators. Ook het uiterlijk van de vibrators kunnen van elkaar verschillen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid tot vibrators die er realistisch uitzien of vibrators die juist een unieke en speciale vorm hebben. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een klassieke oftewel standaard vibrator.


De nieuwste type vibrators voor vrouwen zijn de wand vibrators en de luchtdruk vibrators. De wand vibrator heeft een grote massage knop voor stimulatie van de vagina en de clitoris en zorgt ook voor krachtige vibraties. De Europe Magic Wand is de bekendste wand vibrator. Een luchtdruk vibrator werkt, zoals de naam al verklapt, op luchtdruk. Het heeft een zuigende werking welke een heerlijk gevoel geeft op je clitoris en welke zorgt voor intens genot op en rond de clitoris. De Satisfyer of de Womanizer zijn voorbeelden van luchtdruk vibrators.


Vibrators voor mannen

Als je denkt aan vibrators denk je in eerste instantie niet dat deze geschikt zijn voor mannen. Maar niks is minder waar! Speciaal voor mannen die houden van anale stimulatie zijn er prostaat vibrators (ook wel P-spot vibrators genoemd) ontwikkeld welke de prostaat optimaal kunnen stimuleren en zorgen voor overheerlijke orgasmes en stimulatie van de zogenaamde P-spot.


Vibrators voor koppels

Speciaal voor stelletjes zijn er vibrators op de markt gebracht welke geschikt zijn voor het genot van zowel vrouwen als mannen. Zo kan je tijdens de seks gebruik maken van een We Vibe wat bij de vrouw zorgt voor stimulatie van de clitoris en G-spot, maar tijdens penetratie kan de man ook genieten van de intense vibraties.


Vibrator discreet kopen online

Heeft dit artikel al je interesse gewekt? Dan kan je veilig, snel en discreet een vibrator kopen bij SexshopCity.nl. Ontdek welke vibrator past bij jou of jullie.